Image Alt

Saluto Tidskrift

Schleich tillverkar högkvalitativa leksakshästar som tål att lekas med om och om igen

Är ditt barn ett av alla de som drömmer om att en dag äga en egen häst? Kan han eller hon bara inte få nog av allting som har med hästar att göra? Om så är fallet så är Schleich hästar den perfekta presenten för den som inte vill gå hela vägen och köpa en riktig häst.

Schleich är som namnet avslöjar en tysk tillverkare av högkvalitativa leksaker och har under lång tid varit marknadsledande inom leksaksdjur i plast. Det är mycket möjligt att du har lagt märke till deras stora kollektion av olika djur som innehåller allt från elefanter till mopsar. Dessa är mycket populära, men där är tack vare hästarna som Schleich fortsätter att älskas genom generationer.

Kvalitet är ett ledord när Schleich designar och tillverkar sina produkter och ingenstans syns detta tydligare än i deras kollektion av hästar. Hästarna ser otroligt verklighetstrogna ut och man märker att modellerna tåls att lekas med om och om igen utan att ta någon större skada.

Schleich hästar finns i en lång rad olika färger och även om du kanske inte har råd, lust eller möjlighet att köpa en riktig häst till ditt barn så kommer en av Schleichs leksakshästar garanterat vara oerhört uppskattad.

Stora valmöjligheter med någonting som passar för alla

Utbudet av Schleich hästar är som vi redan nämnt mycket stort och du kommer garanterat att hitta någonting som ditt barn tycker om, oavsett preferenser. Schleich erbjuder dessutom ett stort utbud av olika accessoarer att para ihop hästarna med. Detta kan vara allting från ett stall, komplett med spiltor och verktyg för att rykta hästarna till ett ridhus med hinder för att barnet ska kunna leka hästhoppning. Det finns även en lång rad olika dockor som kan rida på hästarna.  

Alla modeller från Schleich går att para ihop med varandra för att skapa en lek fylld av möjligheter och variation. Barnet kan alltså lasta upp sin häst på en vagn som är kopplad till en bil för att sedan köra den till ridhuset och sedan rykta av den. Schleich hästar möjliggör verklighetstrogen lek, någonting so älskas av barn med ett ordentligt hästintresse.

Lägg till kommentar